понеділок, 27 квітня 2020 р.

Я пізнаю Україну

      Ми живемо в Україні. Наша земля красива і щедра.Вона має свою культуру, звичаї, традиції, свою мову ,історію, багату природу та щирих добрих людей.Україна — це славетна історія: мудрі літописці, Київ священний, дзвін козацьких шабель, гайдамацький посвист, нескінченні чумацькі шляхи, Україна — це чарівна природа: високі гори й неосяжні степи, плодючі чорноземи, тополя у волошковому полі, хрущі над вишнями, калина у дворі, п’янкі любисток і м’ята, верба край дороги, жовтогарячі соняшники на струнких стеблах…Україна — це неповторна культура: ніжна лірична пісня, героїчна, сповнена патріотизму дума, вишитий рушник на покуті, розмальована святкова писанка, мова солов’їна…Можна довго перераховувати все, чим для мене  і думаю для Вас  є наша країна.
   І тільки книга  та слово може  більше розкрити красу нашої Батьківщини. Тому радимо Вам більш розгорнуто ознайомитися з такими книгами
 онлайн(#культура_онлайн #книги #бібліотека #культура_онлайн #залишайсявдома #stayhome #culture_online). Це книги про Україну від яких ваші діти будуть у захваті .















 Існують у нашій  неповторній Україні і 7-м  чудес природи  :
 -

                     Озеро Світязь                 Озеро Синевир

  Подільські товтри

                        Дністровський каньон

                     Мармурова печер

                                       Асканія-Нова                                             Нам є за що любити нашу державу. Як писав український письменник В.Сосюра: «Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води… В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди…» Давайте дослухаємося до цих слів та будемо любити нашу державу .

Немає коментарів:

Дописати коментар