середу, 29 квітня 2020 р.

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ ДЛЯ ВСІХ І КОЖНОГО!

Бібліотека – це фундамент освіти і самоосвіти, вона забезпечує потреби навчально-виховного процесу та знайомить із різноманітними джерелами інформації. Дистанційна освіта стала рішенням для актуальних проблем навчання в реаліях сьогодення. Бібліотекарі також опановують нові онлайн-інструменти, дисципліни і закликають своїх користувачів навчатися чомусь новому, вдосконалюватись, бути в тренді та йти у ногу з часом.

Ви ще не вирішили, який саме напрямок обрати і яку дисципліну обрати для навчання? яка платформа найзручніша? Ми опрацювали для вас найпопулярніші сайти та платформи. Це далеко неповний список, але пропонуємо Вам ознайомитися з деякими безкоштовними платформами, що можуть допомогти вам визначитися:
1. Prometheus
На платформі є близько 100 безкоштовних онлайн-курсів. Серед яких:
курси підготовки до ЗНО
курси з англійської мови
курси для освіти сучасного вчителя
2. ЕдЕра
Тут ви знайдете 47 безкоштовних курсів на найрізноманітніші теми. Зокрема:
курс з історії “Зародження української нації” та “Історія України в історіях”: https://znohistory.ed-era.com/ (повний курс з історії України для підготовки до ЗНО);
курс з математики: “Арифметика, рівняння та нерівності”: https://courses.ed-era.com/courses/EdEra/m102/M102/about
курс про права людини в освітньому просторі:https://courses.ed-era.com/courses/course-v1:EDERA_OSCE+HRE101+2019/about
Тут можна безкоштовно пройти онлайн-підготовку до ЗНО з основних предметів із київськими репетиторами. На платформі також є тести і відеолекції.
Це YouTube-канал із короткими науково-популярними відео з фізики, астрономії, біології, географії та математики. Тут ви дізнаєтеся, звідки беруться нові віруси, чи існує час насправді і чому коти так дивно поводяться?
На сайті «Нової української школи» https://nus.org.ua/, можна також знайти перелік онлайн-інструментів, які допоможуть учителям та батькам зайняти дітей навчанням під час карантину.

Немає коментарів:

Дописати коментар