четвер, 9 квітня 2020 р.

Планета онлайн

   Наша бібліотека  має у своєму фонді чимало цікавих енциклопедичних видань про різні цікавинки, як для дорослих так і для малечі ,але  в  період карантину   можливо збільшити свій світогляд  віртуально .Пропонуємо Вашій увазі  планету онлайн ,адже красиві природні місця -  це позитивні емоції ,які зараз вкрай необхідні.
«До чого ж техніка дійшла!» — з захопленням вигукнеш Ти, дочитавши статтю до кінця. Ще б пак! Подивитися на Земну кулю з космосу в режимі реального часу, потрапити до Ніагарського водоспаду, поспостерігати за дикою природою Африки або прогулятися вулицями Нью-Йорку, не відходячи від комп'ютера, — тепер це доступно кожному!
А як ви відноситесь до природньо красивих місць планети ? 

                                 Гранд-Каньйон в Арізоні, США

Сади Вілли д’Есте в Тіволі, Італія

                     Рисові терасами провінції Юньнань, Китай
Які плани на вечір? Неймовірно, але Ти маєш унікальну можливість побачити Землю з космосу. Онлайн-трансляція з Міжнародної космічної станції NASA відбувається, тільки поки астронавти сплять — з 20:00 до 8:00 за київським часом. У денний час на сайті NASA видно положення станції на земній орбіті.
Дивіться-http://iss.stormway.ru/ru/news.html
Чи хотів би Ти найближчої миті опинитися на найбільш знаменитому геотермальному курорті світу? Будь-ласка! «Блакитна лагуна» з гарячими джерелами в Ісландії чекає на Тебе!
Дивіться-https://www.geocam.ru/online/the-blue-lagoon-webcam/
 Не забуваємо і про свою Батьківщину Україну ,адже вона просто чудова-https://www.youtube.com/watch?v=R795gjM3xj4&t=220s
Бережіть себе.Будьте здорові.





Немає коментарів:

Дописати коментар