«Деякі книги потрібно спробувати, інші проковтнути,
а треті - розжувати і перетравити»,
сер Френсіс Бекон.
Учасники створюють «їстівні книги», які виставляють, фотографують, обговорюють,
а потім - з’їдають в той же день Постійними учасниками заходу є Австралія,
Бразилія, Індія, Італія, Японія, Люксембург, Мексика, Марокко, Нідерланди,
Гонконг.Країни об’єднуються, щоб насолодитися одночасно мистецтвом книжкової справи
і майстерністю кулінарів та були у своїх культурах ближче один до одного..
Нагороди традиційно присуджують в таких
категоріях, як: «Найбільш креативна», «Найменш їстівна», «Найкращий смак»,
«Найсмачніша на вигляд», «Найкращий роман», «Найкраща дитяча книга» і т.п.
Нижче
ми розглянемо самі дивні дизайнерські їстівні книги, які змінять ваше уявлення про книги в
цілому:
1.Кулінарна книга, яку перед
прочитанням необхідно запекти
3.Книга-спеція
4.Книги-торти
5.
Кулінарна творчость
Карла Уорнера – пропаганда здорового харчування в очах дітей. За допомогою
яскравих і соковитих робіт фотограф намагається звернути увагу малюків на
корисні продукти. До Вашої уваги «Паризький бульвар»Склад продуктів: броколі,
сир, бекон, фрукти та ягоди.
-Віолетта
Борігард «Принцеса-кухарка»
-Наталія
Чуб «Казки-вітамінчики»
-Оксана
Стехіна, Наталія Самойленко «Що в тарілці»
-Леся Кравецька «Смачно з Лесею Кравецькою»
-Леся Кравецька «Смачно з Лесею Кравецькою»
-Дарія
Цвєк «Малятам і батькам»,
-Туве
Янссон і Саві Маліла «Рецепти Мумі-мами».
Тож їжте ,читайте, експерементуйте і головне
отримуйте від усього задоволення.
Немає коментарів:
Дописати коментар