вівторок, 29 червня 2021 р.

Віртуальна виставка "Бібліотечне сафарі: ”Істоти різні - добрі й грізні”"

 


Ми звичайно знаємо, що на нашій великій і прекрасній планеті співіснують поруч два світи: один – це ми, люди, а другий – тварини. На перший погляд здається, що вони зовсім інші і ні в чому не схожі на нас. Та це лише на перший погляд. Насправді вони так само, як і ми, відчувають радість і біль, так само виховують своїх малят, страждають від розлуки чи зради, так само граються, пустують, дратуються. Тільки живуть вони за іншими законами життя. Але це їхні закони і вони дотримуються їх так само як і ми, люди, дотримуємося своїх.

Звідки ж дізнатися якомога більше про цей неймовірно цікавий і ще не до кінця розгаданий і вивчений світ? Звичайно ж із книжок, які написали розумні й талановиті письменники. . Бібліотека – філіал №12 продовжує бібліотечне сафарі ”Істоти різні -  добрі й грізні”.

Про тварин можна розповідати по – різному. Це є науково – популярні твори, в яких з науковою достовірністю і точністю змальовуються звички, побут, характери диких або свійських тварин.

Чимало є й художніх творів – повістей і оповідань, героями яких може бути відданий собака чи хижий вовк, мудрий слон чи лагідне кошеня…

 Сподіваємося, що прочитавши ці книги, ви ніколи в житті не образите беззахисних тварин.



Немає коментарів:

Дописати коментар