середу, 16 червня 2021 р.

Гра-обговорення «Правила маленького пішохода»

 

Закінчився навчальний рік,  і розпочалися  літні канікули, а це означає, що серед пішоходів побільшало дітей. З настанням тепла, діти більше часу проводять на вулиці : більше грають, зустрічаються із друзями, катаються на велосипеді. І дуже часто  починають забувати про правила безпечного поводження на дорозі. Саме тому  літо - один із найважчих періодів у транспортному житті міста. 
Безпека на дорозі – дуже важлива тема, яку бібліотека філія №12 вирішила  обговорювати  з  «таборятами»  ЗОШ №12. Дорога і транспорт приховують в собі безліч небезпек для дитини, і щоб запобігти дитячому дорожньому травматизму, необхідно щоденно нагадувати дітям правила дорожнього руху. У цей період   наша бібліотека   закликає  батьків навіть на хвилину не залишати малих дітей без нагляду, й повсякчас нагадувати про елементарні правила   безпечного пересування в місті. Бібліотекар Бойко Тетяна запропонувала школярам прийняти участь у вікторині «Діти в місті»,  і відгадати найважливіші правила дорожнього руху для дітей, які стануть їм у пригоді.  


Оскільки  маленькі гості завітали до нас вперше, бібліотекар абонементу  вирішила познайомити їх,  як з періодичними виданнями, так і  з цікавими сучасними книгами. А діти в свою чергу продемонстрували  нам свої  навички  читання цікавих оповідань.





 Отже безпека на дорозі – дуже важлива тема, яку необхідно обговорювати  з дітьми. Дорога і транспорт приховують в собі безліч небезпек для дитини. Бережіть  малечу,  дотримуючись правил дорожнього руху, і ,звертайте їх увагу на   дорожні знаки.

Немає коментарів:

Дописати коментар