четвер, 10 червня 2021 р.

Круїз «Країною дорожніх знаків»

 


Навчальний рік закінчився, а з ним і турботи шкільного життя. Почалися канікули – час нових знайомств, приємного спілкування, неймовірних пригод, веселих розваг, кумедних ситуацій, розіграшів та бешкетливого настрою. 




Літо – це саме та пора, коли варто набиратись нових вражень, активно відпочивати, пізнавати світ і себе в цьому світі. Інколи поєднати це все часом буває непросто, але нічого немає неможливого разом із Полтавською бібліотекою-філією  №12.


Щороку під час літніх канікул дитяча книгозбірня плідно співпрацює з пришкільними літніми таборами  шкіл нашого міста.

Під час  роботи  таборів  ми спробуємо урізноманітнити, додати   яскравості та незабутності літньому дозвіллю невгамовних малюків. Ми маємо, що запропонувати допитливим та креативним школярам, адже бібліотека – скарбниця мудрості, а сучасна книгозбірня ще і вільний  простір для спілкування.


Літній, прохолодний дощик  не став на заваді  нашим маленьким  друзям. І тому  сьогодні 10 червня до нашої бібліотеки завітали відвідувачі літнього  табору  ЗОШ №2 .

У бурхливому і швидкому мегаполісі, невеличкому містечку, селі, або й за населеним пунктом на маленьких пішоходів чатують дорожньо-транспортні пригоди. І тому  бездоганне знання дорожніх знаків — запорука безпеки  дітлахів на вулиці.  


Тому сьогодні  бібліотекарі разом з школярами відправилися в круїз «Країною дорожніх знаків». На протязі мандрівки  вони прийняли активну участь в  картковій  вікторина "Даремно час не витрачай – правила дорожнього руху вивчай", яка  виявила у дітей чудові знання дорожніх знаків. Школярі    переглянули  веселі мультфільми на задану тематику і  книжкову виставу «Дорожній Всезнайко», про правила поведінки: на дорозі, тротуарі, вдома та у лісі .

З  нашими маленькими друзями вивчати правила дорожнього руху  у формі гри було цікаво та весело. Отже «Країна дорожніх знаків» є цікавою, корисною, і захоплюючою. І сподіваємось, що отримані знання будуть нашим користувачам в пригоді на протязі літнього відпочинку!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар