понеділок, 7 червня 2021 р.

Майданчик друзів «Справжній друг-велике щастя»

   Наші людські взаємини, які ми характеризуємо цим прекрасним словом, настільки унікальні, що ніяке інше слово просто не підходить крім слова - дружба. Отже дружба - це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу. Він або вона сповнені відвертості,  і  немає більш надійної людини, щоб зберегти якусь важливу таємницю. Позитивність дружніх відносин важко заперечити. Вона цінувалася завжди і в усі часи.На дружбі й довірі, які йдуть рука об руку, побудовано практично все в нашому світі, і хоч такого роду взаємини можуть здатися в деяких випадках досить незначними, вони все ж є нічим не замінними і бажаними більшістю з нас.



Дружбу можна легко втратити, але хто шукає  той  знаходить, адже  саме ці відносини  ні до чого не зобов’язують і водночас  зобов’язують  до всього. Дружба між людьми буває самою різною і зовсім не обов’язково підтримувати щоденний контакт, це і не потрібно. Потрібна звичайна увага, якою ми, навіть без шкоди для себе, можемо з легкістю поділитися.


Тому 9 червня відзначаємо найтепліше свято — Міжнародний день друзів, який присвячено дружнім взаєминам між людьми. Спеціально для того, щоб в цей день, незалежно від життєвих обставин, ми згадали про своїх друзів і порадували їх.



У великому світі, людині важко знайти собі вірного друга. Але ми можемо підказати місце, де  нових друзів знайшли вже багато  діток. Це наша бібліотека-філіал №12 д\д. Тому,  7   червня  читачі нашої книгозбірні разом з працівниками  обговорювали з дітьми поняття дружби: яким повинен бути справжній друг, яких друзів треба остерігатися, що саме вони цінять в дружбі. А ще дівчатка та хлопчики залюбки взяли участь у тестуванні «Чи гарний ти друг», результат тестів показав, що всі діти справжні друзі. З таких маленьких, але в той же час щасливих миттєвостей, які діти переживають разом, зароджується велика дружба, яка може пройти через усе життя.


Діти отримали безліч гарних емоцій, розкрили по новому для себе значення дружби, також взяли почитати на літо книги про дружбу.

Ми вітаємо всіх наших користувачів!  Дякуємо Вам за дружбу з нашою бібліотекою.  Бажаємо Вам всіх благ і нехай Ваша дружба з нами ніколи не зникне! Зі святом Вас, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар