понеділок, 14 червня 2021 р.

Мандрівка «Обережніше малеча! На дорозі небезпечно!

 


Проблема безпеки на дорогах сьогодні надзвичайно актуальна. За останні роки постійно збільшується число жертв дорожньо-транспортних подій. Практично у всіх країнах світу ця проблема стала однією з найважливіших.


Тому  11 червня   до бібліотеки – філії №12 завітали учні дитячого пришкільного табору ЗОШ №20 на мандрівку «Обережніше малеча! На дорозі небезпечно!». 





Головною метою  бібліотекарів  було розкрити поняття цих правил. Діти повинні, досконало знати , що безпечний шлях – це найкращий шлях до школи, розвинути навички свідомого користування Правилами дорожнього руху та виховати у собі бажання бути уважними на вулицях і дорогах. Школярі  в свою чергу активно включалися в дискусію, і з захопленням розповідали,  на  які знаки дорожнього руху  вони звертають увагу, рухаючись як в місті, так і  за його межами.

         


Деякі з школярів були вперше в бібліотеці і тому ми познайомили їх з чудовими виставками літератури: «Математика-цариця наук», «Книги, що знають все і трохи більше», «Завітайте на гостини до казкових героїв».







 
Наприкінці мандрівки була проведена вікторина і перегляд мультика на задану тематику, завдяки якій  наші маленькі гості  закріпили свої знання. Вони  зрозуміли, як важливо знати і вивчати правила дорожнього руху, щоб не сталося біди. І після літнього відпочинку вони всі  здорові повернулися до рідної школи і знову завітали до нас на  цікавий тематичний захід.

Немає коментарів:

Дописати коментар