вівторок, 1 червня 2021 р.

Бебі –шоу «Дітям радість, дітям сонце, дітям мир і доброта»

 

                                        У світі всі малята –

                                          І хлопчики, й дівчата

                                             Повинні право мати

                                                  Щасливими зростати.


Всі ми родом з дитинства. Адже саме в дитинстві з нами відбувалося щось неймовірне, надзвичайно яскраве, веселе і дуже-дуже цікаве. Саме в цей час формується наше життєве кредо. Світ дитинства-співочий і дзвінкий, різнокольоровий і веселий, чистий і прозорий, мов джерельна вода. Він в  житті людини-найбільш безтурботний, світлий і щасливий.  Дитинство- це щось таке дивне, радісне, чарівне. І воно  ніколи не повертається назад!!

      


Тому кожного року в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це одне із найстаріших міжнародних свят. Вважається, що рішення про проведення такого свята було прийнято на сесії Міжнародної демократичної федерації жінок, яка проходила в Парижі у 1949 році. День захисту дітей було ініційовано, переймаючись долею дітей, які залишилися без батьків і даху над головою під час Другої Світової війни. Свято звертає увагу на проблеми дотримання прав і охорони здоров'я дитини, які досі є однією з найбільш актуальних проблем у багатьох країнах.

      




Наша Україна і місто також постійно долучаються до цього свята. І тому  в цей  святковий день до бібліотеки-філіалу №12 завітали на протязі дня  маленькі друзі – школярі ЗОШ №20,  2-Б, 3-Б, 4-Б клас. Бібліотекарі прикрасили  святково приміщення,  підготували для дітей веселу і чудову програму. 









Діти мали можливість прослухати історію створення  дитячого свята, переглянути  цікаві віртуальні виставки бібліотеки, з використанням мультимедійного обладнання, прийняти участь  у вікторині «Провулок розумників», переглянути новенькі книжечки та журнали, і  спробували весело, на одній нозі прочитати скоромовки українського письменника С. Дерманського. Працівники бібліотеки підготували для малечі чудове  позитивне свято.



«Треба  бачити себе в дітях, щоб допомогти стати їм дорослими; треба приймати їх як повторення свого дитинства, щоб удосконалюватися самому; треба нарешті, жити життям дітей, щоб бути гуманним» Ш.Амонашвілі.




 Всі ми родом із дитинства….Любіть дитинство!!

Дитячі враження це те, що  найбільше врізаються 

у вашу  пам'ять назавжди!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар