вівторок, 4 травня 2021 р.

"Тато "Малого Вовчика".

 

Іан Вайброу народився 3 травня 1941 року в містечку Гіллендхем, в Англії. Він почав свою професійну кар'єру у віці 10 років, з того, що продав в місцеву газету вірш про мертву кішку в коробці. З цього часу він постійно пише вірші, пісні, п'єси, мюзикли, повісті та скетчі для радіо і телебачення. Іан Вайброу – один із найіменитіших сучасних британських письменників, які пишуть для дітей. Щоправда, перш ніж стати знаменитим та іменитим, містер Вайброу був звичайним учителем англійської мови та дорослим письменником – початківцем. Бібліотека – філіал №12 пропонує публікацію "Тато "Малого Вовчика" - автора більш як 110 книжок для дітей, що перекладені 27 мовами й видані у 28 країнах.



Він пише кожну вільну хвилинку для дітей. Дорослу й дитячу аудиторію читачів Іан Вайброу підкорює своїм почуттям гумору та світлою харизмою, потужною енергетикою та майстерністю слова. Він випромінює безмежний інтерес до життя навкруги і при тому не заражений зірковою хворобою. Живе в Герроу, зустрічається вихідними з доньками, які вже підросли та залишилися вдячними батькові за книжки, які створив він перш за все для них.



Усе змінилось 1989 року, коли Іан написав "Історії про Сніфа" – його перша книжечка для дітей. Автор отримав силу – силенну вдячних та схвальних відгуків, а газета "Таймс" назвала його надзвичайно талановитим".Серія книжечок про пригоди добродушного та дотепного Малого Вовчика належить до найуспішніших творів автора. Книжечки про Вовчика, вдало доповнені чудовими ілюстраціями Тоні Росса, отримали безліч нагород і стали бестселерами в багатьох країнах.

Не знаєте, що почитати вашим діткам? Набридли старі казки? Хочете новенького?До вашої уваги пригоди кумедного героя-Вовчика.


Малий Вовчик росте надто лагідним та добрим. Ганьба на всю вовчу громаду! і стати справдешнім Злим Вовком! Про те, як добродушний та веселий Малий Вовчик намагався Вовчик мусить негайно вирушати до Школи Поганців, щоб вивчити 9 Капосних Правил Це перша книжка з серії про пригоди Вовчика. У порядній вовчій сім’ї лихо стати Злим Поганцем-Сіроманцем та що з цього вийшло, ви й дізнаєтесь із цієї милої та дотепної книжечки.


Наступні книжки з серії: «Геройська книжка Малого Вовчика», «Школа привидознавства Малого Вовчика», «Малий Вовчик – лісовий детектив», «Піратська книга Малого Вовчика», «Малий Вовчик – отаман зграї».





Читаючи ці книги, маленькі користувачі стануть такими ж дужими, спритними, сміливими та здолають всі перешкоди й небезпеки.Ця серія книг користуються популчрністю серед маленьких читачів нашої бібліотеки. Отже  долучайтеся до мандрівки з Маленьким Вовчиком!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар