пʼятницю, 12 березня 2021 р.

Мандрівка "В країну Енциклопедію».

 
Є на світі такі книжки, де можна знайти відповіді на всі запитання на світі. А хто ж у нас цікавиться всім, що є навколо? Звичайно ж діти. Цікавість до навколишнього у них невичерпна! І цю цікавість, ми бібліотекарі - філії №12, вгамовуємо з допомогою чарівних книжок - енциклопедій.

Тому ми запропонували дітям «Мандрівку в країну Енциклопедію», щоб вони ознайомилися з новими енциклопедіями і довідниками. Книги чудово оформлені, з великою кількістю ілюстрацій і фотографій, а матеріал підібрано цікавий. В цих виданнях відповіді є практично на всі безкінечні дитячі «чому?».


В бібліотеці функціонує постійно діюча книжкова виставка «Енциклопедія- книга, що знає все про всіх». Вона завжди  користується попитом у наших користувачів. ЇЇ розділи, як доріжки,  ведуть наших «чомусиків» від книги до книги, збагачуючи їх знаннями про навколишній світ.

Особливою популярністю користується розділ «Знамениті та сильні», де представлені книжки про видатних бізнесменів, вчених, спортсменів: Ілона Маска, Стіва Джобса, Ніколу Тесла, Арнольда Шварценеггера. Діти,що приходять до бібліотеки, з задоволенням  поповнюють свої знання.


«Енциклопедичні мандри» дуже сподобалися нашим юним користувачам. Оскільки захід пройшов у взаємному спілкуванні, де ми побачили чудових  юних ерудитів. Приходьте, читайте, удосконалюйте свої знання.

Немає коментарів:

Дописати коментар