понеділок, 29 березня 2021 р.

Віртуальна виставка ”Безкрайня даль морів”

 

Пригоди починаються в бібліотеці. Адже  читача, як завжди  ваблять до себе таємниці морських просторів, секрети океанських глибин. І тому, природно, цікавлять розповіді людей, зайнятих вивченням   морів та океанів.

Якщо ви відчуваєте, як десь без вас хвилюється море, значить саме настав час  читати книги про морські пригоди.А для підсилення позитивного ефекту бібліотека – філіал №12 пропонує вашій увазі віртуальну виставку ”Безкрайня даль морів” -  захоплюючі історії про  найзнаменитіших мандрівників, капітанів, піратів всіх часів і народів на яких виросли покоління юних читачів.

Взяти з собою в «мандри» кілька книг із присмаком моря, які, окрім того, ще й забезпечать вам успішний старт на літо. Ну, а тих, кому цьогоріч із літнім відпочинком пощастить менше, просимо не засмучуватись. Наша бібліотека запрошує  як на офлайн, так і онлайн  перегляд  підбірки, що  готовий  стати рятівним кругом і забезпечити максимально реалістичні враження від книг із запахом морських хвиль, присмаком солоного бризу та криком чайок на задньому плані.

Наша бібліотека-філія №12  вам  дарує присмак відчайдушних морських пригод, передчуття небезпеки, що чекає на завзятих моряків.




Немає коментарів:

Дописати коментар