вівторок, 16 березня 2021 р.

Літературна година « Моє дитинство - мамині казки»


 Разом з дитинством до нас приходить і казка. Казки розвивають  фантазію і уяву дитини, виявляють її творчий потенціал. Вона готує дитину до  майбутнього життя в реальному світі. Вчить на прикладах  героїв долати труднощі в сучасному світі, і отримувати навички, які передаються через ситуації в казках. Набутий  досвід  залишиться з дитиною на все життя.


Для наших постійних користувачів,читачів, учнів 4-А класу ЗОШ №20  бібліотека-філія №12- підготувала літературну годину «Моє дитинство- мамині казки». Діти з захопленням слухали розповідь про героїв відомих казок та переглядали красиво ілюстровані книги - казки, ще раз згадавши матеріал, який вони пройшли напередодні  в школі.


Під час заходу школярі переглянули новостворену бібліотекарем Т. Бойко  віртуальну виставку « По дорозі в казку».З цікавістю   вони поринули в барвистий світ казки,  де добро перемагає зло, учить допомагати друзям, бути відкритим і щирим. Бібліотекарі  Т.Бойко та І.Маркіна запропонували малим слухачам вікторину-гру   «Казкові мандри» про головних героїв відомих казок.


Отже казка- це дитинство людства, його доброта і мудрість. Вона  продовжує жити серед нас і буде жити після нас. Казка вічна ,як дитинство.

Немає коментарів:

Дописати коментар