понеділок, 26 квітня 2021 р.

Читання для реготання – кумедні історії від Джеремі Стронга

 
Бібліотека –філіал №12 д\д  пропонує  вам унікальну можливість познайомитися з на рідкість оригінальним і цікавим дитячим письменником, та зануритися у світ веселих та позитивних історій Джеремі Стронґа, який є автором понад 100 книг.

Джеремі Стронґ народився 18 листопада 1949 року у Лондоні – англійський дитячий письменник, представник сучасної англійської літератури. Зокрема він добре відомий, як автор численних книжок для дітей та юнацтва. Його творам властивий своєрідний легкий стиль, лагідний гумор, зрозумілі та смішні для дітей ситуації, у які потрапляють його персонажі, та цікаві, небувалі сюжети. А якщо письменник  додав до цих кумедних історій добре серце, учительську любов до дітей, активну організацію та участь у багатьох літературних подіях для молодих читачів та письменників,  то ви отримаєте одного з найулюбленіших дитячих письменників Великої Британії.

Перш ніж стати письменником Джеремі Стронґ працював пекарем, начиняв близько 1000 пиріжків джемом. Згодом письменник зрозумів, що він створений для більш серйозніших справ і пішов вчителювати. Та робота дитячого викладача швидко йому набридла.  Джеремі Стронґ вирішив покинути вчителювання і стати справжнім дитячим письменником. І це йому личить найкраще. Адже він дійсно зрозуміло, весело, креативно пише чудові сюжети, які звертають увагу на сімейні цінності і доброту.

В Україні перекладами його творів з 2005 року опікується львівське Видавництво Старого Лева, що спеціалізується на дитячій літературі.

Завдяки теплу, яким ділиться зі своїм читачем Джеремі Стронґ та неперевершеному гумору, ці книги стали улюбленими   багатьох родин, і історії  розходяться в бібліотеці, як гарячі пиріжки!

До вашої уваги  бібліотека пропонує прочитати такі чудові веселі книги  для реготання цього автора, як для  дітей так і дорослих : «Ракета на чотирьох лапах», «Мій тато і зелений алігатор», «Гармидер у школі», «Кімнатні пірати», «Знайомтесь: Фараон!», «Канікули з близнятами», «Мій братик-телезірка летить у космос», «Турецькі пригоди з близнятами» та чимало інших цікавих книг».

Неперевершений Джеремі Стронґ пише так захопливо та весело, що не можливо не розреготатися! Недарма серія книг Джеремі Стронґа українською мовою від Видавництва Старого Лева так і називається «Читання для реготання».


Так наприклад книжка, яка не поступається жодній казці у цікавості «Гармидер у школі» Джеремі Стронґа розповідає про феєричну міс Гармидер. Ця жвава вчитель приходить на заміну і закохує у себе всіх учнів школи. Головні герої книги Джеремі Стронґа «Гармидер у школі» вміють веселитися, легко пізнавати світ та йти проти правил. Рекомендуємо прочитати «Гармидер у школі» Джеремі Стронґа також батькам та вчителям. Книжка допоможе зрозуміти, як дітей зацікавити та заохотити до навчання.



Не менш весела історія і в книзі «Мій тато і зелений алігатор». Про сімейку в якій  татко приволік додому живого алігатора, а ба­буся бігає на побачення, як шістнадцятирічна дівчинка, та ще й гасає на мотоциклі! Лише мама дає всьому раду, хоча інколи го­дує всю родину самими лише сосисками і збирається... вибухнути. Книга підкреслює сімейні дружні стосунки різних поколінь.

А ще за  мотивами історій цього письменника знімають мультфільми та серіали.

Запрошуємо всіх користувачів вирушити у країну книг Джеремі Стронґа.

Бажаємо приємного і веселого читання!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар