вівторок, 13 квітня 2021 р.

"Хто часто сміється – тому добре живеться"

 

Щорічно 14 квітня відзначається досить нетипове й поки що маловідоме свято – Міжнародний день раптового сміху. Бібліотека – філіал №12 пропонує публікацію "Хто часто сміється – тому добре живеться".Це свято вигадав оратор та письменник Іззі Гезелл у 1997 році.

 Основна мета даного свята - це нагадати людям, що сміятися треба кожен день. Часто, для того щоб відчути себе більш здоровим, достатньо просто посміятися.



Сміх, так само важливий, як і дихання. Він володіє магічними властивостями: піднімає настрій, знімає стрес, захищає від депресії, підвищує впевненість у собі, вселяє оптимізм, зміцнює здоров'я і імунну систему, послаблює опір змінам і покращує всі ваші відносини з оточуючими. Сміх - це найкращі ліки від усіх хвороб, які значно подовжують наше життя (17 хвилин сміху на день збільшують тривалість життя на один день)!

Коли в останній раз ви дозволяли собі голосно сміятися публічно? Що ж, будьте готові зробити це сьогодні!



В цей день обов’язково потрібно насміятись від душі, розвеселити рідних та друзів, провести цей день з позитивом, а також ввести у звичку сміх. Не впадайте у відчай, якщо проводите святковий день на самоті: створюйте веселий настрій за допомогою гумористичних телепередач, кумедних відеороликів, улюблених анекдотів та гумористичних книг.

Сьогодні ваша усмішка повинна бути, як можна ширше і взагалі - можете реготати так голосно, як тільки вийде. В цьому вам допоможуть книги, які пропанує бібліотека – філіал №12

          

Спільне родинне читання — це завжди позитивні емоції! А коли з дітьми читають гуморески, смішинки і просто жартівливі віршики, то це не тільки весело, а й дуже корисно! Розвиваючи почуття гумору в своєму характері з перших років життя, ваша дитина виросте впевненою в собі, активною і життєрадісною особистістю, яка ніколи не буде самотньою і легко крокуватиме по життю! Смійтеся на здоров'я — смакуйте щасливі миті життя!


Немає коментарів:

Дописати коментар