пʼятницю, 9 червня 2023 р.

Година спілкування «Веселка ввічливості»

 


Літо період відпочинку, канікул, але це не стосується бібліотек, адже літо – гаряча пора для книгозбірень. Розпочинаються пришкільні літні табори,  екскурсії, зустрічі, мандрівки у далекі країни, через книги та онлайн ресурси і це далеко не весь перелік літніх задумок від бібліотеки. Та на сам перед для нас, як працівників культури, важливо виховати ввічливе, добре, сміливе, відкрите та вдячне молоде покоління, яке  розбудовуватиме красуню Україну.


Тому сьогодні до бібліотеки-філії №12  на  годину спілкування «Веселка ввічливості» завітали маленькі таборята ЗОШ №20. Бібліотекар Бойко Т. разом з дітлахами з’ясували, які потрібно використовувати слова при спілкуванні у  суспільстві. 


Також в ігровій формі  через вікторину перевірила і закріпила отримані знання. Далі дітлахи мали можливість наговорити чимало гарних слів своїм друзям і, як виявилося,  це не так просто. 



Не залишилися малюки і без музичного сюрпризу, завдяки проектору та акустичній системі  заспівали пісню- караоке  «Сонце, літо!». Протягом дня діти продемонстрували свою ввічливість, правила поведінки в громадських місцях, спілкування з друзями та людьми старшого віку, розширювали свій мовленнєвий етикет словами ввічливості.

  


Отже ввічливість - це вміння поводитися так, щоб іншим було з тобою приємно  та не соромно спілкуватися...

Будьмо ввічливими!!!       

Немає коментарів:

Дописати коментар