середу, 21 червня 2023 р.

Літній шаховий бліц - турнір клубу «Вертикаль»

  


Нещодавно  в нашій  бібліотеці – філії №12  в  турнірі   юних шахістів  клубу «Вертикаль» та інших учасників знову зустрілись поціновувачі інтелект-гри. Цікаво спостерігати, як наполегливо та старанно діти  грають, як виважено роблять кожен крок на шахівниці та обмірковують власну шахову  стратегію,  спостерігаючи  ходи суперників. Та й присутні дорослі не лишилися  осторонь, а занурювалися у дивовижний світ шахів, переймаючись грою дітей.


В змаганнях приймали участь різні вікові категорії школярів, але  гра показала, що деяким учасникам є до кого підтягуватися у своїх навичках. Тому в цьому турнірі  найсильнішим гравцем виявився Дмитро Борисюк учень 8 класу ЗОШ №26, а  серед постійних гравців нашого клубу «Вертикаль»  був сильний  шахіст - Євгеній Панченко(5 кл. гімназія№17). Всі учасники гідно витримали нелегкий шаховий день, демонструючи добрий настрій і спортивну витримку. За що отримали  медалі, грамоти  й солодкі призи.


Отже для дітей України інтелектуальний розвиток – це перш за все нове розумне, цілеспрямоване  покоління.  






Приєднуйтесь до широкого кола наших користувачів, спілкуйтесь, грайте в шахи, читайте, та насолоджуйтесь життям в період літніх канікул.

Немає коментарів:

Дописати коментар