суботу, 24 червня 2023 р.

Інформ-хвилинка « Маленькі герої великої війни»


 Збройна агресія рф вкрала дитинство в усіх маленьких українців. Кожному з них випало завчасно подорослішати, кожна дитина України стала свідомим дорослим, що наближає перемогу на своєму місці.

 Тому наша бібліотека- філія №12 вирішила через інформ-хвилинку « Маленькі герої великої війни» познайомити своїх користувачів з їхніми однолітками , які є реальними  маленькими героями сьогодення. За допомогою мультимедійного обладнання школярі  переглянули запропоновані нами документальні сюжети про своїх  патріотичних ровесників, які своїм талантом та сміливістю донатять на ЗСУ. Це були дуже зворушливі, цікаві і незвичайні вчинки для дітлахів. Кожна з історій не схожа на іншу, та ціль у всіх одна приблизити звільнення України.

В одному інформаційному сюжеті 11-річний   художник з аутизмом


Максим Бровченко з Бердянська малює картини та донатить на ЗСУ. "Напередодні нового – переможного для України – 2023-го року Папа Римський Франциск отримав символічний подарунок. Ним стала одна з останніх робіт Максима Бровченка, нашого "маленького українського Пікассо", під назвою "Рідна Україна переможе".


 В іншій історії 10-річна Валерія Єжова, чемпіонка світу з шашок серед дівчаток до 10 років, проводить партії просто на вулицях Києва, щоб  допомогти ЗСУ.
У Дніпрі четверо дітей облаштувати блокпост і продавали свої іграшки, щоб зібрати гроші на тепловізор для військових.


Таких історій чимало. Тож діти затамувавши подих слухали розповіді про юних героїв, які ціною свого таланту, улюблених іграшок, вільного часу  наближають   Перемогу. Маленькі герої Великої війни залишаються в нашому житті, та виховують у своїх ровесників  не- байдужість, патріотизм, та  любов  до України .    З почуттям безмежної подяки ми  разом з нашими користувачами віддаємо данину поваги всім   маленьким героям та героїчним великим воїнам ЗСУ.

Немає коментарів:

Дописати коментар