четвер, 15 червня 2023 р.

Мандрівка « Я у світі не один, що я знаю про тварин».

 Літо – це особливий час, коли нам хочеться набратися сили, насолодитися відпочинком і … переробити чимало справ. Тому  ця пора для бібліотеки-філії №12 традиційно  наповнена зустрічами з дітьми пришкільних таборів. От і сьогодні, ми завітали до пришкільного табору "Казка" ЗОШ №2  з мандрівкою « Я у світі не один, що я знаю про тварин». 

Чимало малят є нашими постійними користувачами, а з деякими ми познайомилися вперше. В програму заходу ми включили: ознайомлення з цікавими книгами- енциклопедіями та дитячими журналами,

  вікторину «Що ти знаєш про тварин», відео-вікторину «Найбільші тварини світу», мультфільм « Пригоди Мауглі».

  


Чимало школярів вірно відповідали на запитання,  і це нас потішило. Не залишилися діти і байдужі до сучасного україномовного мультика, який  був повчальний ,  з гарними прикладами з поведінки дітей- тварин,  як треба слухати батьків.  Ми  постійно  навчаємо користувачів поєднувати книги з активним відпочинком, переглядати книжкові виставки, тематичні полички з новими українськими виданнями для дітей.

     


По завершенню заходу ми запросили нових знайомих відвідати нашу бібліотеку разом з батьками, адже наш заклад  пропонує чимало безкоштовних послуг, які  в  цей складний  час стануть для кожної сім’ї, як новий простір для розвитку та перезавантаження. Саме в нас можна корисно і приємно провести свій вільний час дітям впродовж літніх канікул.

  

Тож давайте  поринемо у  літо  з гарним настроєм, чарівними посмішками та улюбленими книжками та журналами!!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар