пʼятницю, 23 червня 2023 р.

Година цікавих повідомлень « Будь уважним на дорозі»


 У червні, коли починаються довгоочікувані шкільні канікули, й попереду все літо, коли можна обирати між розвагами, відпочинком на природі, культурним походом,  наша бібліотека філія №12 зустрічається з «таборятами» прилеглих шкіл, щоб провести низку розважально-повчальних заходів, метою яких є корисне використання вільного часу та залучення дітей до  літнього читання. Для  працівників бібліотеки-філії №12 літні канікули – це унікальна можливість створення для дітей, відмінного від шкільного, простору для творчості і спілкування.


Відпочинок влітку завжди йде на користь, якщо не трапляється надзвичайних пригод. Безпека школярів – дуже важлива і потрібна тема для обговорення. 



Особливо гостро вона постає в цей період часу, коли все, що оточує – вулиця, побут, дозвілля – сповнене несподіванок і незвичних ситуацій. 


Діти потребують уваги та захисту щоденно, тому бібліотекарі завітали до пришкільного літнього табору ЗОШ № 2 «Казка» з годиною цікавих повідомлень « Будь уважним на дорозі». Ми  підібрали цікаву інформацію з питань поводження дітей на дорозі. А саме: запропонували тематичну  добірку книг та журналів «Літо. Спека. Безпека», вікторину «Абетка пішохода», розглянули в ігровій формі з використанням гри «Крокодил» різних  дорожніх ситуацій, переглянули мультфільм «Дорожні знаки».


Діти, немов справжні актори, на  сцені актової зали ЗОШ №2  відтворювали запропоновані нами   ситуації та учасників дорожнього руху.
Всі діти  отримали  веселі позитивні емоції  та бурхливі оплески, і пообіцяли нам дотримуватися правил дорожнього руху  й бути обачними на дорозі .Адже  безпечне і здорове літо потрібно усім дітям !

Немає коментарів:

Дописати коментар