середу, 10 листопада 2021 р.

Екологічна година «Хто зберігає, той завжди має»

 


Усе необхідне для життєдіяльності людина отримує з природи: повітря, воду, сировину для промисловості. Людське суспільство як частина природи може бути тільки в постійній взаємодії з нею. Вплив людини на навколишнє середовище є перетворюючим, що змінює її, причому далеко не завжди в кращу сторону, тому збереження природного середовища і розумна охорона природи - одна з найгостріших проблем, що стоять перед людством, особливо в сучасних умовах.


Тому бібліотека №12 вирішила разом з першокласниками ТОВ «Приватної початкової школи міста  Полтави «ДКУ», що вперше завітали до нас,  поспілкуватися на тему збереження природи і її ресурсів.

Наша екологічна година ««Хто зберігає, той завжди має» розпочалася презентацією книжкової виставки «Буду я природі другом». Діти з задоволенням переглянули чимало  яскраво оформлених книг, як про рослини, тварин, комах, так і про  водні ресурси нашої планети. Не менш цікавим для молодших  школярів  виявився відео - ролик про забруднення світового океану, та тематичний мультфільм «Пригоди лісових друзів».

         
 На завершення еко-години ми всі разом вирішили жити в злагоді з природою,  захищати нашу планету!

Не забувайте про це, робіть навколишнє середовище чистішим!!

Немає коментарів:

Дописати коментар