понеділок, 6 грудня 2021 р.

“Сила і міць”

 6 грудня відзначається День Збройних Сил України –  це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності й цілісності України. Бібліотека – філіал №12 пропонує інформ – хвилинку “Сила і міць держави”.

Гарантом національної безпеки України виступають Збройні сили. 6 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила постанову про створення Збройних сил нашої держави, а з 1993 року цей день офіційно вважають національним святом захисників.

Українська армія може пишатися своєю історією, своїми традиціями. Ніколи наші війська не зазіхали на чужі території.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків та мужніх жінок. Українська армія є національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України. 

Вітаємо з Днем Збройних Сил України! Дякуємо нашим воїнам за службу! Бажаємо міцного здоров’я, добробуту, наснаги та нових звершень у справі служіння Українському народові!

У цей день хочемо не тільки привітати військовослужбовців зі святом, а й вшанувати пам’ять воїнів, що віддали своє життя у боротьбі за наші кордони, за спокій нашого народу, за майбутнє наших дітей. Вічна слава та пам’ять!

Немає коментарів:

Дописати коментар