вівторок, 28 грудня 2021 р.

Бесіда «Одинадцять зимових казок»


 Хтось у небі запустив небесного млина – і  полетіли на землю білі пухнасті сніжинки! Прийшла зима! Мов тепла ковдра укрив сніг землю, подарував гарненькі кожушки деревам, а кущам - кудлаті шапки. 




Висипала з будинків дітвора- хто на лижах кататися, хто на ковзанах, хто у сніжки пограти, а всі разом- ліпити у дворі бабу снігову. Веселий гомін і сміх лунає на дворі аж до вечора. І дарма, що мороз «кусається» –прийшли довгоочікувані зимові канікули. Тому для маленьких і дорослих користувачів   наша бібліотек № 12 д\д,  святково прикрашена до новорічних свят, завжди радо відкриває двері.


Ось І сьогодні напередодні Нового року до нас завітали другокласники ЗОШ №2 на новорічну бесіду «Одинадцять зимових казок». Бібліотекар запропонувала дітлахам чимало цікавих, яскравих книг із зимовими казками – бо Новий рік, це пора казкових див. Діти із задоволенням, демонструючи свою кмітливість, відгадували запропоновані їм зимові загадки ,відображаючи відгадки на фліпчарті. В свою чергу бібліотекарі підготували тематичну поличку «Новий рік вже ступає на поріг», де запропоновали веселі і теплі історії до зимових свят.


Сучасні діти дуже рухливі і активні, тому  ми, за традицією, запропонували їм веселу зимову руханку зі сніговиками «Падає сніжок». На згадку про «останню» зустріч з нашими друзями із ЗОШ №2,  в цьому році, зробили  новорічне фото.




Вітаємо всіх  з новорічними  і різдвяними святами!! Хай вони   принесуть у ваші серця радість, спокій і тепло !!

Немає коментарів:

Дописати коментар