пʼятницю, 29 жовтня 2021 р.

Публікація «Найзагадковіші й найпристрасніші у світі очі» (до Міжнародного дня карих очей)

Як то кажуть у народі — для свята не треба шукати великого приводу.
Свята бувають різні, і ось бібліотека №12 для дітей пропонує приєднатися
до гарного свята – Дня карих очей. Далеко не кожна кароока красуня знає,
що існує таке свято. На жаль, поки що це свято не в офіційному календарі, однак це не заважає жителям багатьох країн вітати жінок і чоловіків, які народилися з чарівними карими очима. У 2013 році запропонували відмічати це незвичайне свято 30 жовтня, бо саме в цей день народився той, хто запропонував святкувати «день бездонних карих очей».
Кароокі люди, хоча всі різні, мають свої відмінності та неповторні риси. Колір
їх очей заворожує, зводить з розуму, змушує задуматись. Один тільки погляд загадкових карих очей назавжди занурить в думки про володарку чи володаря карих очей, іноді залишаючись у пам'яті на все життя.


                                                          

Люди з темними очима, згідно зі своєю природою, не можуть не бути в центрі уваги, часто в усьому намагаються бути лідерами. На вдачу вони дещо запальні, і не можуть спокійно займатися монотонними справами. Давно підмічено, що кароокі жінки та чоловіки рідко прислухаються до інших, і не при міряють до себе чужі їм «образи». Водночас власники красивих і глибоких карих очей відрізняються влюбливістю і не вміють довго ображатися. Кароокі – ревниві, але їм властиво приховувати свої бурхливі емоції перед оточенням. Чуттєві особистості, ці власники карих очей, мають "чайку" до проблем інших людей і часто переймаються чужими турботами. Кароокі дуже дотепні, мають схильність до навчання та саморозвитку. Люди з карими очима обожнюють сперечатися, причому суперечку можуть почати з «нуля». Власники темних очей вимогливі , часто мають сильний характер. Однак, при цьому краще за інших уміють ставити перед собою мету та досягати її. Кароокі весь час рвуться вперед, часто люблять  види спорту особливо екстремальні. Вони дуже відповідальні.
                                                               
Власники й власниці карих очей не тільки хороші та віддані друзі, але й
часто закохуються. Однак, полюбивши по-справжньому, здатні на великі
жертви заради кохання. Чорноокі красуні можуть стати для коханого цілим світом, але і зради не пробачать. До речі, і шекспірівська Джульєтта і наша Чураївна були
кароокими…
                                                        


День карих очей гарний тим, що відмічати його можуть, як чоловіки,
так і жінки, як діти, так і старі люди – головна умова – це мати карі очі.
Згідно з прикметою, якщо в цей день ви привітаєте трьох карооких людей – то до кінця року вас буде супроводжувати удача. Наша бібліотека
№12 вітає всіх власників бездонних карих очей з їхнім святом.
                                                      
Всім карооким – щастя, удачі
 та нехай ваші очі сяють і випромінюють
доброту і любов!

Немає коментарів:

Дописати коментар