пʼятницю, 1 жовтня 2021 р.

Подорож в країну тварин «Моє улюблене звірятко»

 


Навколо нас існує дивовижний світ істот, створених природою. Деяких з них ви можете бачити щодня на вулиці та вдома, інші ж мешкають у дикій природі.



 Тому з нагоди Всесвітнього дня тварин дитяча бібліотека-філія №12   на протязі  дня разом  зі своїми маленькими читачами подорожувала  в дивний і привабливий світ тварин. Головна мета заходу – виховувати в підростаючому поколінні почуття відповідальності за друзів наших менших, навчити дітей проявляти  любов і чуйність до них,  розуміння цінності і недоторканності життя найвірніших друзів людини.


Під час заходу діти  дізналися чимало цікавих фактів про лісових та домашніх тварин. Переглянули тематичні  книги журнали.  На протязі подорожі дітлахи  розповідали   про своїх улюбленців, а також ділилися  деякими  смішними історіями друзів наших менших.

 Далі бібліотекарі запропонували школярам відгадати загадки про тварин «Чи знаєш ти що….» і пограти в настільну розвиваючу  гру «Дім знань», де кожний гравець прийняв роль звірятка. Діти жваво відповідали на запитання карток гри.

Подорож закінчилася гарним настроєм і веселим сміхом!!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар