понеділок, 25 жовтня 2021 р.

Мандрівка « Заходь у гості щедра осінь»

      


 Осінь – незвичайна пора року : ще трохи гріє сонечко, стоять дерева, ніби в золото одягнуті, шелестить під ногами опале листя, переливаються  виблискуючи в повітрі  нитки пізнього бабиного літа.

    






  Цей період приносить  дітлахам  веселі чудові канікули. Тому   перший день відпочинку  школярі  ЗОШ №2, ЗОШ №20 вирішили провести  разом з нами в бібліотеці – філіалі №12. На  осінню мандрівку «Заходь у гості, щедра осінь» учні вирушали по черзі, кожна школа у призначений час.

Молодші школярі з задоволенням відгадували загадки про  осінні овочі та фрукти, презентуючи їх присутнім  друзям, з інсталяції «Світ- дивосвіт природи», яка була створена  працівниками бібліотеки. 






Не залишила байдужими малят  розповідь про  перелітних птахів та перегляд пізнавального фільму  «Як тварини готуються до зими».

     


Кінець жовтня асоціюється у всіх  сучасних дітей зі святом Хелловіна.








 Школярі  готуються до  маскараду, щоб «розіграти» рідних та друзів, отримавши  солодощі. Діти були в захопленні від інсталяції на цю тематику, і з задоволенням разом з батьками  робили фото на згадку.

      



На протязі заходу діти  закріпили  отримані  в школі  знання . Молодші школярі трошки втомилися, і ми вирішили їм запропонувати «ліки від втоми»: мультфільм  про смішного домовичка  «Буба – Хелловін» та красиву ритмічну руханку  з дівчинкою Ронікою. 



Втоми – як не було!   Гарний настрій передався не тільки  школярикам, але й нам, присутнім  дорослим. Нехай осінні стежки приведуть вас   до

затишних  та яскравих  бібліотек .Чекаємо  на  нові зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар