четвер, 9 травня 2024 р.

Інформ хвилинка «Бережи гармонію Землі»

 

Людство завжди було пов’язане з природою. Ми живемо в її обіймах, оточені лісами, річками та горами. Проте, часто ми забуваємо про гармонію між людиною і природою.Завдання кожної людини – берегти нашу планету, а особливо ту територію, де вона живе сьогодні, де будуть жити її діти завтра!


Ми – господарі нашої планети, а вона для нас – наше життя. І берегти природу – значить берегти Батьківщину! Тому  ми вирішили поспілкуватися та донести до наших маленьких користувачів важливість наших вчинків по відношенню до природи. Учням була представлена  тематична поличка «Цінуй природу, бережи довкілля». Також за допомогою гри « Врятуй планету»  діти «розділили» сміття і зрозуміли , як не треба поводитися. Та  пообіцяли робити з цього приводу зауваження дорослим.


Долучайтесь до покращення екологічної ситуації на планеті. Адже ми, як і рослини та тварини, є частинкою природи, її невід’ємною складовою. Тому хочеться звернутися до всіх людей на Землі зі словами:Будьте свідомими щодо гармонічного існування людини з природою! Формуйте екологічну культуру та поняття органічного життя!Розширюйте поняття про довкілля і будьте у своєму довкіллі турботливими господарями!Виховуйте любов до природи та інтерес до її охорони!


Пам’ятайте! Природа потребує розуміння і захисту з боку людини від людини. Живіть у гармонії з природою!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар