середа, 29 травня 2024 р.

Мандрівка « Сонцю і квітам хай всміхаються діти»

 

Цього року  в Україні навчальний рік був складним. І хоча в переважній більшості школярі навчалися  онлайн, обов'язковим компонентом навчального процесу  були  канікули , і звичайно ж відвідування бібліотеки. От і сьогодні до бібліотеки- філії №12 завітали на мандрівку « Сонцю і квітам хай всміхаються діти» наші давні друзі, третьокласники ЗОШ №20, щоб похвалитися своїми досягненнями, розповісти про свої плани на літо.

В свою чергу ми запропонували  дітлахам цікаву  програму цього заходу в якому були різні зупинки: «зупинка» Книжкова, «зупинка» Вікторина, «зупинка»  Рухливі ігри. Бібліотекарі бажали  школярам не полишати читання  і влітку, а також долучатися до  цікавих літніх заходів, що будуть проводитися в бібліотеці.


Під час мандрівки третьокласники прийняли активну участь у вікторинах,  та веселих рухливих іграх, виявляючи справжню волю до перемоги.

На згадку про зустріч чимало батьків зробили фото своїх уже тепер четвертокласників. Хочеться від усього серця побажати дітлахам і батькам літнього мирного неба  та  провести канікули корисно, весело, і без тривоги.


Немає коментарів:

Дописати коментар