пʼятниця, 31 травня 2024 р.

Подорож «Велетні минулого»

 


Значення книги не можна виміряти. Адже людина, яка читає - це людина, яка думає, аналізує, творить. А книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. 

От і сьогодні до бібліотеки-філії №12   завітали  першокласники ЗОШ №2. Це була наша перша зустріч.

Так приємно спілкуватися з «чомусиками», «подорожувальниками», винахідниками, «дослідниками», одним словом, з усіма юними читачами! Адже тематику ми обрали для них дуже цікаву- динозаври. Чимало дітлахів  під час заходу вигукували назву того чи іншого динозавра, демонструючи свої знання. Із задоволенням школярі  переглянули мультфільм «Динозавр» (2000р.), ознайомилися з чудовими книгами із фонду бібліотеки, та родзинкою, як завжди, стала «мірка» до  щелепи динозавра в натуральному вигляді з паперу.


До речі, як виявилося,  ці тварини також бувають добрими, а ми їх зараз знаємо, як драконів. Тому дуже хотілось б вірити, що цей рік Дракона (правнука динозавра) принесе  нашій країні  Мир. Бо  символ 2024 року  -  Дракон.
 А це символ мудрості, могутності і добробуту.



Школярам  сподобалось подорожувати  в мезозойську еру. Всі вирішили,  дуже добре, що ці страшні велетні залишилися в далекому минулому, і про них діти можуть дізнатися завдяки книгам, що є в  нашій бібліотеці.


Запрошуємо усіх бажаючих до нашої книгозбірні, ми чекаємо на вас!


Немає коментарів:

Дописати коментар