середа, 22 травня 2024 р.

Літературна година «Відкриєш книгу, пізнаєш світ»

 


Хороша книжка – наш співрозмовник, друг і порадник. Свої улюблені книжки ми перечитуємо не один раз. Чим більше ми читаємо, тим більше знаємо. Отже, книжки супроводжують нас все життя. Вони є в кожній оселі: тоненькі та товсті, маленькі та великі, з малюнками та без них. 


Із книжок пізнаємо чарівний світ, сповнений загадок і несподіванок. Книг дуже багато і вони всі дуже різні: довідкові, казкові, пригодницькі—вибирай на будь-який смак!


Допитлива людина завжди хоче багато знати, прочитати якнайбільше книжок. Щоб задовольнити свою допитливість, люди придумали спеціальні книги, що називаються довідниками та енциклопедіями.  Ці книги – дорога у світ знань.

  Сьогодні  до нашої бібліотека-філії №12 завітали першокласники ЗОШ №2 на літературну годину «Відкриєш книгу, пізнаєш світ». Діти за рік навчання вже дізналися про користь книжок та читання. 


         Крім того читання розвиває пам’ять, творчі здібності, покращує концентрацію уваги. А ще діти отримують не лише задоволення від цікавих історій, а й величезний життєвий досвід. Сподіваємось, що запропоновані нами  книги допоможуть школярикам більше зрозуміти користь читання та підкажуть, як заохотити до цього тих, хто ще не дуже подружився із книгою.

 Для декого з дітей це були перші відвідини бібліотеки, але тепла та дружня атмосфера, велика кількість цікавих книг, світле приміщення бібліотеки дуже сподобалося школярам, вони з задоволенням пообіцяли  завітати до нас ще не раз!

Немає коментарів:

Дописати коментар