пʼятниця, 24 травня 2024 р.

Презентація персональної виставки « Люблю малювати» Мирослави Троцької (учениці підготовчої групи ПДХШ ім. С. Пашинського) викладач Лідія Орел

 


Скільки неповторного і чудесного знаходиться навколо нас. Далеко не кожна людина на Землі може висловити свої емоції і почуття, споглядаючи чудові краєвиди природи. Лише одиниці наділені дійсно рідкісним талантом перенести цю красу на папір. Адже істинний талант художника неповторний. Тому  в бібліотеці- філії №12  всі  кольорові малюнки відразу привертають до себе увагу композицією та казковим колоритом і приносять радісні думки про чудовий навколишній світ, не залишаючи байдужими наших відвідувачів.


От і сьогодні, 24 травня,  в читальній залі бібліотеки відбулася довгоочікувана презентація персональної виставки творчих робіт  Мирослави Троцької (учениці підготовчої групи ПДХШ ім. С. Пашинського) під назвою «Люблю малювати». Дівчинка з першого класу займається малюванням і музикою. Любов до мистецтва їй прищепили в сім’ї. Оскільки всі члени сім’ї, які  прийшли підтримати юний талант, мають відношення до  мистецтва. 


Під час презентації було сказано багато хороших і теплих слів про Мирославу та її роботи. Особливо  гарно  й тепло  говорила про юну художницю її викладачка Лідія Орел. Пані Лідія відмітила, що Мирослава не тільки виявляє талант до малярства, але й всебічно розвинена дитина. 


Вона багато знає, любить читати книжки, відвідує музичну школу, вчиться грати на гітарі. Мирослава порадувала присутніх піснею у власному виконанні та зіграла на гітарі.

Цікавими спогадами про початок творчого шляху поділилася  з гостями й мама Мирослави, Анастасія Олегівна. Вона зберігає найперші малюнки своєї доньки, щоб згодом, коли дівчинка підросте, показати з чого все починалося.


Привітати  Мирославу   й  підтримати  прийшов ансамбль  дитячої музичної школи №3 «Хвилі Дніпра»( викладач Марина Хоменко). Особливо слухачів потішила композиція «Ранок в Карпатах».


Сьогодення  навчило всіх нас цінувати те, що маємо і тих, кого маємо, загартувала нас ще більше та посилила віру в Перемогу. Ми — сильні і наші  талановиті діти- це наша надія й віра в майбутнє. Тому від усього серця бажаємо Мирославі творчих успіхів, гарних оцінок та мирного блакитного неба, як на її малюнках!

             Запрошуємо всіх мешканців відвідати бібліотеку  й помилуватися роботами юної художниці.

Немає коментарів:

Дописати коментар