неділю, 30 квітня 2023 р.

Зустріч «З книгою дружити- гарно в світі жити»

  


Ранній дитячий вік- це один із найважливіших періодів у житті кожного малюка. Ніхто не стане заперечувати, що виховувати, а тим паче розвивати й навчати дітей, не легко. 




Тому ми всі, дорослі, повинні навчити наших малюків усього того, що знаємо і вміємо самі. І тут у нагоді стануть  книги, що поведуть дітей у цей світ.


З цією метою бібліотека-філія №12 завітала  на перше знайомство до ДНЗ №6 «Дивограй». Ми щиро вдячні завідуючій цього закладу В. Павленко за  теплу зустріч у групах «Віночок» та «Калинка». Діти разом з вихователями: О. Прилукою, Л. Чиж, С. Бережною, О. Кравченко підготували музичне привітання для нас - бібліотекарів. Похвалилися своїми  творчими досягненнями: саморобними книжечками, малюнками, поробками та міні-бібліотекою.


 Ми також, в свою чергу, розповіли про наш заклад та принесли й показали дітлахам цікаві яскраві книги та журнали. Присутні дошкільнята цієї осені підуть до школи, і  тому  вони, переглядаючи наші книги,  з задоволенням похвалилися  своїм умінням читати та користуватися книгою. 


Також ми мали змогу зустрітися та поспілкуватися  з деякими батьками  малюків, і запросити їх до бібліотеки.




Сподіваємося, що за допомогою книжок дитина отримає корисні знання, та найголовніше- з користю й задоволенням проведе час. А ми в свою чергу разом з працівниками ДНЗ №6 «Дивограй» в подальшій співпраці  допоможемо їм у цьому, адже книга допомагає пізнавати життя і виявляти приховані таланти.

Немає коментарів:

Дописати коментар