пʼятницю, 21 квітня 2023 р.

Концерт « Музика- мова душі» Полтавська дитяча музична школа №1 ім. П.І. Майбороди

 


Здається, що немає у світі людини, яка б байдуже ставилась до музики, адже в ній втілено все прекрасне, світле, добре та вічне. З кожним наступним кроком у світ музики ми ясніше бачимо й розуміємо, який багатий та дивовижний цей світ.


 Серед наших користувачів чимало  любителів прекрасного, в тому числі й музики.

Не зважаючи на цей складний час, наша бібліотека –філія №12, через музику вирішили дати можливість  нашій громаді  хоч на короткий час поринути душею в  чарівний світ мелодій.


Тому на наше запрошення люб’язно відгукнулися викладачі та юні музиканти  найстарішої та найбільшої музичної школи Полтави №1 ім. П.І. Майбороди, з народного-струнного відділу(бандура, домра, гітара). Завдяки можливостям і широкому спектру звучання цих інструментів, їх  використовують практично у всіх жанрах сучасної музики.


В залі бібліотеки спочатку  лунали звуки гітари, а згодом до них приєднався і наш національний,  такий витончений інструмент, як бандура.

Чарівні  мелодії та спів заповнили наш зал, і присутні, затамувавши  подих, вбирали в себе неповторну красу музики. Поціновувачі музики були різного віку: від 3-х і до 70-ти років! А найменша любителька музики, разом з мамою, дарувала квіти нашим талановитим виконавцям, і всім додала,  незважаючи на дощ, радісного  й святкового настрою.


Музика входить у наше життя з перших днів і назавжди-  вона і в  радості, і в горі. 





Її можна почути будь-де – в природі, в піснях, у найтонших порухах людської душі. Слухайте красиві мелодії, вони гоять душевні рани , заспокоюють серце і допомагають жити.

Немає коментарів:

Дописати коментар