вівторок, 5 липня 2022 р.

Патріотична година «Пишу листа захиснику»

 


Наша Україна –Ненька нині переживає надзвичайно складні часи. День і ніч наші любі Захисники боронять наш спокій та виборюють нам мирне небо, відбиваючи загарбників. Їм як ніколи потрібні слова підтримки від нас, адже саме заради нашого  світлого майбутнього вони ризикують власним життям.

З перших днів війни  всі бібліотекарі допомагають Захисникам та цивільному населенню, і вносять свою посильну  частку праці  для наближення перемоги. Наша бібліотека  №12 також не залишається осторонь  і звичайно ми розуміємо, що в цей надскладний час для нашої країни, маємо згуртуватись і надати підтримку для тих, хто зі зброєю в руках захищає майбутнє країни.


Тому наші маленькі користувачі  вирішили виказати свою підтримку, слова вдячності  українським Захисникам і Захисницям. З цією метою всі присутні висловили бажання - кожен напише листа Захиснику на передову. 



Чимало з користувачів є внутрішньо переміщеними, тому  чорне  «крило» війни вони відчули на собі.  Діти впевнені,  що слова підтримки  додадуть Захисникам наснаги і мужності протистояти ворогові.

                 


Листи підтримки  бібліотекарі вирішили передати  волонтерам, які пообіцяли в свою чергу  доставити їх Захисникам, на передову. Діти переконані, що їхні листи з теплими побажаннями стануть для військовослужбовців своєрідними оберегами на передовій, адже в кожен із них вони вклали часточку свого серця.

Деякі  рядки з цих  листів маленьких українців пропонуємо до вашої уваги:

Богдан 8 років: «Я Дякую Тобі за те, що я прокидаюсь  під мирним небом. Я дуже хочу, щоб замість сирени повітряної тривоги пролунали слова- «більше нема війни».


Соломія 11років
: « Люблю свою країну Україну, люблю вас, наших героїв. Хочу щоб ви скоріше повернулися додому».

Костя 14 років: « Дорогі Захисники України! Бажаю вам, щоб ви повернулися в свої домівки, до своїх сімей. Після війни я б хотів поїхати до своїх рідних в Херсон, і також побувати на морі».

Світлана  11 років: « Доброго дня, Захиснику! Я з Харкова, але тимчасово живу в іншому місті. Бажаю вам сили і перемоги. Після  перемоги батьки пообіцяли мені маленьке цуценя «Патрон». Героям Слава!».



Зараз в Україні всіх нас об’єднує правда, любов до людей, до Батьківщини, прагнення перемоги й миру. Ми віримо, що так і буде!!

Слава Україні! Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар