понеділок, 8 червня 2020 р.

«Всі ми родом із дитинства»



А де ж знайти мені цей дивосвіт?
Там, де біжать дитинства ноги босі.
Там, де живе новий, щасливий світ,
Де сяють кришталем ранкові роси.
ЛАПАЙ Марина
Діти – найдорожче багатство кожної родини та кожної людини. Заради їх щастя батьки готові долати всі труднощі і перешкоди. В них – надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду. У кожного існують перші спогади про тепло маминих рук, про бабусині казки на ніч, про татові жарти та сімейні свята. Ці спогади супроводжують нас протягом усього життя і залишаються своєрідною реліквією. Психологи стверджують, що характер людини формується в перші 5-7 років життя, і від того, якими вони були, багато в чому залежить  подальша доля дитини.
Дитинство — це час, коли все ще попереду і все можливе. Звичайно, у цьому віці людина ще не обтяжена численними обов'язками та клопотами, тому вона може вільно розвиватися у процесі гри, багато часу присвячувати задоволенню своєї допитливості. Відсутність життєвого досвіду та тягаря спогадів, забобонів і стереотипів визначають не лише гостроту сприйняття дійсності, а й його безпосередність, максимальну зосередженість на предметі сприйняття. 
У дитинстві більшість дітей мріють про все можливе і не можливе адже це країна чудес .Тому вони ніколи не нудьгують. Кожен наступний день  у них  не схожий на попередній:
Так деякі з дітей мріють стати великими артистами чи акторами  до Вашої уваги фотосвітлини Як українські зірки виглядали у дитинстві: милі фото








Чимало дітей у дитинстві захоплюються читанням книг адже книги –нові подорожі, нові світи, нові враження і емоції. Тому рекомендуємо Вам зануритися у  чарівний книжковий світ дитинства.
Егор Бенкендорф «Щасливе дитинство»
Анджела Нанетті «Мій дідусь був черешнею»
Д.Максименко « Різнокольорове дитинство»
Збірка короткої прози сучасних українських письменників.«Лялька. Оповідання про дитинство»
Євген Білоусов «Лесина пісня»
Лаґеркранц Рус «Моє щасливе життя»



Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Найніжніший та найщасливіший час у житті кожної людини. Кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами. А у пам`яті залишаються тільки найяскравіші спогади.Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні.

Немає коментарів:

Дописати коментар