пʼятницю, 12 червня 2020 р.

Класика завжди у моді Віртуальна виставка


Люди в двадцять першому столітті вважають, що твори класичної літератури - пережиток минулого. Багато або не читають зовсім, посилаючись на брак часу, або віддають перевагу сучасним авторам. Батьки більше не прищеплюють своїм дітям любов до читання, в результаті кожне нове покоління деградує все більше. Віртуальний світ замінив книги. Люди стали забувати, яке значення раніше література мала в житті людини.
Скільки б років або століть не минало, але людські почуття, емоції і життєві ситуації не змінюються. Ми дізнавалися, якою має бути справжня любов, якої поведінки потрібно дотримуватися. Відкривали для себе новий світ, де благородство і честь - не порожній звук.
Книги дають нам можливість потрапити в інший світ, епоху. З творів класичної літератури ми можемо почерпнути для себе знання історії. Адже вони дуже тісно пов'язані. Ми можемо дізнатися про повстання декабристів, битву під Бородіно, першої та другої світових війнах, революції і про багато іншого. Нам відкривається життя схожих на нас людей, але, які можливо, мають інші цінності, цілі, ідеали.
Класичні твори ніколи не втратять своєї актуальності. Якщо у вас важко на душі, складна ситуація в житті, багато питань на які немає відповіді, зверніться за порадою до класики. Ви ніколи не пошкодуєте про це. Класика допоможе вам розслабитися після напруженого робочого дня, переглянути свої погляди на нагальні проблеми і, цілком ймовірно, почати сприймати життя інакше.


Немає коментарів:

Дописати коментар