вівторок, 30 травня 2023 р.

Літературний каламбур «Дитяча насолода – книга» (До Дня Захисту дітей)

 


Дитинство- чарівний світ, де збуваються усі мрії, бажання, забаганки. Дитинство — період, коли майже все дозволено. Цей період життя пролітає дуже швидко, але він найвеселіший, найбезтурботніший, найцікавіший. Це пора мрій, незабутніх моментів, щирості й радості. Ми впевнені,  що кожна людина, згадуючи про своє дитинство, може сказати лише найприємніші слова.


Щорічно 1 червня в Україні та ще у понад 60-ти країнах світу відзначають День захисту дітей. Цей  день для дітей асоціюється з веселощами, солодощами, атракціонами і початком літніх шкільних канікул.




В Україні цього дня проводять різноманітні заходи, благодійні акції, концерти, змагання, конкурси, виставки, демонструють фільми, виступають артисти та аніматори. Спрямовані ці заходи на привернення уваги кожного до проблем дітей. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

 


З цією метою бібліотека –філія №12  запросила дітей   ЗОШ №20, 3-Б класу,  разом з батьками на   літературний каламбур «Дитяча  насолода – книга» . Учасників чекали: цікава розповідь про це дитяче  свято та дитячу книгу, гра «Хто швидший», руханка «Танцюємо разом з нами», вікторина « В гостях у казки», та спільна наша поробка «Рушничок побажань» де діти виклали свої мрії та побажання, а вони у них були ДУЖЕ ЦІКАВІ! Присутні батьки були в «захваті».  На закінчення діти отримали солодкі подарунки та подарували нам і  батькам, веселу пісню «Вийди, вийди, сонечко» , яку проспівали разом  з класним керівником Інною Нерябовою.

 


Під час заходу школярі  дізнались, що бібліотека розпочинає  літню програму бібліотечного сімейного фестивалю «Відкриваємо двері в літо», під час якої будуть проведені різноманітні цікаві заходи.





 Кожного дня діти з користю матимуть можливість проводити свій вільний час у нашому закладі: читатимуть книги та журнали, розгадуватимуть дитячі  кросворди, гратимуть в настільні ігри, шахи, шашки, футбол, користуватимуться  комп’ютерами та WI-FI
через свої телефони,  і  взагалі,  займатимуться всім корисним за своїми вподобаннями. Отже дружити з  нашою бібліотекою та книгою – це круто!

Немає коментарів:

Дописати коментар