Українська кухня завжди була дуже різноманітною. Щедрі
лани та родючі землі давали змогу українцям вирощувати різноманітні
сільськогосподарські культури, такі як жито й пшениця, на пасовиськах завжди
паслася худоба, в лісах росли гриби, ягоди, а також водилося багато звірів.
Річки, озера та моря завжди були багаті на рибу. Тож українці могли
користуватися всіма дарами природи. Також в українській кухні налічується
безліч напоїв за старовинними рецептами.
І в піснях, і в казках, і у мові, і в самих старовинних
смаколиках – скрізь знайшло відображення українське кулінарне мистецтво.
Бібліотека – філія №12 запрошує поринути у віртуальну виставку “Смаколики старовинної
кухні” та дізнатися наскільки багата українська кухня.
Немає коментарів:
Дописати коментар