пʼятницю, 5 травня 2023 р.

Гра подорож « Дорожній рух»

 


Рух – це життя. 

Це шлях до того, щоб пізнати світ і змінити його на краще.
А відповідно дорожній рух – це зручність для людини

Розпочинається чудова пора – літо. Тому  5 травня працівники бібліотеки №12 знову завітали до наших маленьких  друзів ДНЗ №6 « ДИВОГРАЙ». Нас зустріли чудовими щирими посмішками керівник закладу В. Павленко та вихователі  груп: «Капітошка», «Казочка», «Метелики», «Перлина», «Віночок», « Веселка» зі своєю малечею. Ми в свою чергу запропонували  дітлахам  поринути у подорож «Дорожній рух». Адже   руху правила єдині, їх повинні знати всі.  

І коли всі  люди  дотримуватимуться з дитинства  правил переміщення по дорозі  то—скрізь  буде  безпечно.

Бібліотекар Т. Бойко  розповіла дошкільнятам про дорожні знаки та переповіла цікаву історію про котика який дотримувався їх. Далі ми використали  карткову гру « Дорожні знаки» в якій малеча розпізнавала їх значення. 




Також малеча переглянула  тематичні книжечки та журнали. Всі активно приймали участь у грі світлофор і  дружньо  впізнавали його кольори. 



Для перепочинку ми провели з дошкільнятами  тематичну руханку, яка дуже їх підбодрила та  відволікла.



На завершення заходу  дітлахи переповіли нам, що їм сподобалося найбільше, та зробили на згадку  чимало яскравих  фотосвітлин. Сподіваємось, що  знання, які малеча отримала  будуть використані в  подальшому житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар