вівторок, 23 травня 2023 р.

Патріотичний майстер-клас « Патрон – з розмінування чемпіон»+ мульткінозал "Чотирилапий захисник"

 


Мужній маленький пес Патрон—талісман чернігівської Державної служби з надзвичайних ситуацій, цей невеличкий собака породи джек-рассел-тер’єр є найвідомішою собакою в Україні. У Патрона важка, відповідальна й дуже небезпечна робота: песик відважно шукає небезпечні вибухові пристрої, рятуючи цим сотні, а то й тисячі людських життів!

      Президент нагородив Патрона медаллю « За віддану службу», про нього  розповідало телебачення, він має тисячі підписників-шанувальників у соцмережах. А наша Укрпошта збирається навіть випустити поштову марку з зображенням собаки-мінера. Звичайно, що діти не залишаються байдужими до подвигів такого маленького героя! Отож  працівники бібліотеки-філії №12, на прохання наших користувачів, провели патріотичний майстер-клас з оригамі «Патрон-з розмінування чемпіон». Яких тільки песиків не виготовили школярі!

      


Діти самі вирішили зробити собачок різнокольоровими, як самі сказали -- «для настрою». Під час проведення майстер-класу школярі  ще й переглянули  цікавий мультфільм « Чотирилапий захисник», присвячений  Патрону. А потім вислухали «поради» Патрона про те, як себе поводити з небезпечними предметами.

       


Наш Патрон – звичайний песик, що працює не заради нагороди чи слави, а просто—з любові до людей. Усі ми поважаємо і захоплюємося ним , бо він, як і ми, допомагає чим може, наближаючи нашу перемогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар