четвер, 11 серпня 2022 р.

Надія ПЛАНЕТИ

 




12 серпня в Україні Президентом  Володимиром Зеленським  затверджено - День молоді ,який  також відзначається на Міжнародному рівні.
Цей день вважається святом творчості, енергії, пізнання та реалізації найсміливіших задумів. Адже День молоді- свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Тому наша бібліотека №12 також долучилася до загальнодержавного свята.


 Що може бути краще ніж молодість? Це неповторна та відповідальна пора, коли людина  розпочинає  своє самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора коли ,маленька перемога стає запорукою великого успіху. Юність і молодість-це час пошуків, відкриттів, помилок,сподівань, мрій, надій, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями. Саме молодь є основною рушійною силою  позитивних змін та перетворень, які відбуваються  в усіх країнах світу.


В цей день ми підготували для  молоді цікавий перегляд літератури «Молодіжний книжковий мікс» та  запропонували присутній молоді взяти  участь в вікторині «Молодість- чарівник майбутнього» та різноманітних ігрових конкурсах. Молодь виявилась  активною та веселою. Чимало з присутніх  є постійними читачами сучасних творів українських письменників.


Зараз складний час для всіх.  Та  молоді волонтери та військові з великим почуттям патріотизму  та гідності захищають нашу рідну країну на передовій. Ми вдячні за героїзм, відвагу, самовідданість нашим героям, які стали і стоять на захисті нашої країни.







Бажаємо нашій красивим і талановитим хлопцям і дівчатам успіхів  у  всіх справах і починаннях, любові, щастя, невичерпної енергії чудових ідей і оптимізму  в квітучій Україні!!!!!!!!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар