вівторок, 26 грудня 2023 р.

Зимова бібліо-галявина.

 Ось і завершує свої кроки 2023 рік. Для нашої країни це був ще один тяжкий період. І ми як і вся країна прагнемо докласти усіх зусиль для перемоги. Наша бібліотеки- філії №12, як і завжди, була і є  осередком тепла  та затишку.




Зараз найбільш казковий час року – період новорічно-різдвяних свят. З початком зимових канікул в дитячій бібліотеці панує радість та веселий сміх, тому що тут продовжується черга казкових пізнавально-розважальних заходів.


Для всіх бажаючих знаходиться місце, де можна займатись улюбленою справою: почитати цікаву книжку, вирізати найгарнішу сніжинку, погортати дитячі журнали, погратись в настільні ігри, подивитись улюблені мультфільми, та й звісно ж, поспілкуватися з друзями. 



В кінці року ми отримали гарні подарунки :від міста – нові книги, від користувачів – нові  іграшки ( потяги, машинки, іграшкові звірятка….) дітлахи, особливо малюки, з захопленням  граються  ними.,  






Не залишили нас без подарунків і  наші добрі друзі працівники ТЦ соціального обслуговування Подільського району-подарували  тканину для волонтерських потреб Цб ПМТГ. 









Також ми висловлюємо щиру вдячність нашій  активній читачці  та  чудовій   майстрині  Сербіненко Т.С за волонтерську допомогу ЗСУ

 

Зима приносить велику кількість свят, з якими пов’язані традиції нашого народу,  отож   всі бажаючі можуть знайти цікаві книги про звичаї та традиції українців. В бібліотеці створені різноманітні книжкові та журнальні виставки на будь- який смак.       



 

Для всіх бажаючих ми облаштували новорічну фото-зону «Ялинкова магія». Вона викликає захоплення  у  відвідувачів  бібліотеки, і додає святкового настрою. Але  якщо ж у вас його  немає– відвідайте  нашу бібліотеку! Ми завжди чекаємо на  вас. Бажаємо вам:нехай добро з вами буде.  Нехай вас щастя вас не забуде. Хай ваші рідні в будні й неділі веселі будуть,  і  здорові, і щасливі!

З прийдешніми святами.

Немає коментарів:

Дописати коментар