середу, 6 грудня 2023 р.

Літературна година «Мій улюблений казковий зимовий герой» ( Національний тиждень читання 4-10 грудня)



 Протягом тижня у книгозбірнях нашої  громади  будуть відбуватися  різні культурно-просвітницькі заходи, присвячені Національному  тижню читання, що припадає на грудень.

Гарна  пора зима, радіють їй всі діти, бо їм дуже подобаються дива. А коли ж дивам відбуватися, як не взимку, у зимові свята? 





Одне з найчарівніших свят – день  Святого Миколая.  Адже Святий Миколай, добрий чарівник, якого люблять  дітлахи. Напередодні  цього свята,  вони пишуть  йому листи та отримують подарунки.




От  і  сьогодні  наша бібліотека філія №12 запросила на  літературну годину «Мій улюблений казковий зимовий герой» учнів  ЗОШ №20 2-А. Діти щиро розповіли   бібліотекарям та друзям про отримані святкові подарунки.





А далі,  завдяки  розповіді бібліотекаря, поринули у справжні дива з  улюбленими казковими зимовими героями, та гортаючи сторінки яскравих казкових історій з підготовленої книжкової виставки « Ішов  Святий Миколай, лужком, бережком», мали можливість прочитати їх  вголос.

   





 В цей чарівний день  свої мрії  та фантазії  школярі вписали в «хмаринки»   на плакаті з журналу «Золоте левеня» , щоб вони, мрії,  неодмінно здійснилися. Для всіх наших школяриків найголовнішою мрією є МИР, а все інше залежало від дитячої фантазії.






Зимовий  захід пройшов цікаво та різноманітно, а дітям він приніс радість, та гарний настрій. Веселих та цікавих вам свят, любі діти та дорослі!!!






Немає коментарів:

Дописати коментар