середу, 1 червня 2022 р.

Зустріч «Дитинство-найкраща пора!!»

 


Нарешті настало довгожданне тепле літо і безтурботні  канікули. І як завжди, 1 червня, ось уже більше 70 років все людство відмічає чудове свято - Міжнародний день захисту дітей. 


Всі ми дорослі розуміємо, що для гармонійного розвитку дитини потрібен МИР , небо без чорних хмар війни і без тривожних звуків повітряної тривоги про небезпеку. І тому сьогодні наша бібліотека №12 для дітей в період між сигналами повітряної тривоги,  як завжди не залишилася осторонь цього свята. На протязі дня наші маленькі  користувачі мали можливість  намалювати свою мрію на фліпчарті в яскравих барвах.


Ми зрозуміли ,що зараз у всіх одна мрія –МИР  на землі України. Деякі діти зображували щит, як захист дитинства, яскраві квіти і метеликів, смайлики, люблячі серця, гори, які захищають. Дитяча фантазія безмежна. Бібліотека гостинно завжди вітає всіх хто до нас завітав. На протязі дня діти розважалися в різні настільні ігри, спілкувалися і пригощалися солодощами. 


За  останній важкий час користувачі  дуже скучили за друзями і за нашою бібліотекою. Сподіваємось, що всі, хто від’їхав з міста, повернуться і ми знову будемо разом під МИРНИМ небом  розвивати здібності дітей .

Немає коментарів:

Дописати коментар