суботу, 25 червня 2022 р.

Книжковий калейдоскоп "Єднання і лікування книгою!!"

 


Зараз у нашого українського народу важкі і тривожні часи. Та  у матінки- природи свій календар.  Тому  літо вже набирає обертів, сонце в зеніті, а це означає, що  бібліотека для дітей №12 розпочала сезон  літніх канікул. Активізація читання це один з актуальних напрямів роботи нашої  бібліотеки. Адже  через книгу і  журнал  людина  відволікається, перезавантажується, пізнає світ, реалізує свої творчі потреби, визначається  в  літературних уподобаннях.

Влітку чимало вільного часу, тому саме  під час літніх канікул, у дітей є можливість,  прочитати програмні твори на наступний навчальний рік і відповідно  бібліотеки в цей  період працюють ще з більшим натхненням, для задоволення попиту читачів .


 Також наша  бібліотека  в цей період  визначає та нагороджує  найактивнішого читача ЛІТА-2022  з позапрограмних творів. Під час  цього конкурсу ми  вивчаємо, яка тематика чи література саме до вподоби  дітям та дорослим нашого міста.  



Літо з бібліотекою – це найкраща можливість для дітей  та дорослих поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати нові світи. А за допомогою створених нами офлайн та  онлайн виставок, ця можливість стає ще більш реальнішою. YouTube- канал бібліотеки : «Дитяче детективне агенство», «Космічні мандри (Стівен Гокінг)»,  «Світить вікнами українська біла хата !!!», «Чим хата багата», «Книжковий бібліодрайв для молодих» та інші.


Зараз перед  нами стало чимало викликів сьогодення, адже  бібліотека була завжди   територією вільного спілкування.  До кожної людини, як дорослої так і дитини, потрібен індивідуальний підхід, тому щоденно бібліотекарі, під час  роботи, в деякій мірі  є  психологами. Адже підтримка кожної людини, і є часткою внеску в гармонійний розвиток нашої  України.

  

Сподіваємось наша праця,  дозволить   відволіктися від  такої не простої  сучасної буденності українців. Тому ми запрошуємо   мешканців  та гостей міста, відвідати  наш затишний заклад культури, насолодитися атмосферою читання та спілкування.







Тож  давайте   саме цього ,такого не простого літа будемо дружні, єдині, толерантні. Постійно підтримувати один одного: гарним настроєм, чарівними посмішками та улюбленими книжками!!!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар