середа, 28 серпня 2024 р.

Бесіда « Екологічний бумеранг»

 



Сьогодні «екологія» одне з найпопулярніших слів, яке у всіх на вустах. Про неї говорять вчені, політики, домогосподарки, бізнесмени. Часто доводиться чути про погану та добру екологію міста, району. В нашій країні є навіть міністерство  з назвою цієї науки. З розвитком цивілізації  вплив людей на природу стає чим далі потужніший і вже набрав планетарного характеру. Природі самій уже не сила загоїти ран, завданих їй людиною. Тому сьогодні  протягом дня бібліотека- філія № 12 запропонувала своїм користувачам тему для спілкування  з приводу екологічних проблем нашого часу.

Діти з цікавістю
  ознайомилися з представленими  тематичними  книгами та з задоволенням пограли в гру « Врятуй планету, почни сортувати». 


Адже ми проживаємо в великому місті, де є безліч побутових відходів, і правильне їх сортування- це не тільки корисна звичка, а й життєва необхідність для природи. Ми запропонували школярам  не боятися зробити зауваження дорослій людині, коли вона смітить.


Кожній людині слід оволодіти хоча б початковим рівнем екологічних знань, для того, щоб принести якомога менше шкоди навколишньому середовищу. 


І наша бесіда  допоможе почати  всім учасникам жити екологічно. Адже наші відносини з природою – це, як бумеранг: як ми до неї, так і вона до нас.

Немає коментарів:

Дописати коментар