пʼятниця, 9 серпня 2024 р.

Гра – подорож « Безпека на дорозі- безпека життя»

 


 Скоро розпочнеться новий навчальний рік. Діти після канікул повернуться за шкільні парти, а це означає, що серед пішоходів побільшає дітей. Значно посилиться увага на дотриманні правил дорожнього руху, особливо неподалік освітніх закладів та на пішохідних переходах неподалік від них.Отже головною метою гри- подорожі « Безпека на дорозі- безпека життя» в бібліотеці-філії №12   було формування позитивного ставлення до вимог безпеки в  усіх учасників дорожнього руху, обґрунтування важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров’я  наших користувачів.

Діти з задоволенням  демонстрували свою уважність і знання під час карткової гри «Відгадай дорожній знак». Бо  знаки поділяються на декілька категорій: інформаційні, попереджувальні, забороняючі… Як виявилося, всі діти добре знають і за період  канікул не забули правила поведінки на вулиці.

 



Отже дорога і транспорт приховують в собі безліч небезпек для дитини, тому ми  постійно повинні  нагадувати школярам про правильну поведінку на проїжджій частині та в транспорті. А це збереже здоров’я і головне життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар