четвер, 6 червня 2024 р.

Путівник безпеки « Про здоров’я влітку дбаємо- правила вивчаємо»

 

 Літні канікули вже постукали в двері, а  це значить, що тисячі дітлахів по всій країні будуть бігати, стрибати, гуляти, купатися в річці, кататися на велосипеді…. Отже, це період набратися сил та оздоровитися. Але літній  відпочинок повинен бути не тільки радісним та веселим, а ще й безпечним.  Тому бібліотека філії №12 вирішила нагадати дітлахам з пришкільного табору «Веселі долоньки» ЗОШ №20, що завжди потрібно пам’ятати елементарні правила безпеки, щоб літній відпочинок  не був зіпсованим. 


Ми запропонували «таборятам» переглянути відео- вікторину «Безпечні канікули», під час якої всі  ще раз пригадали правила поведінки в різних життєвих ситуаціях. Та на даний час нам додалася ще одна велика проблема- ворог прийшов  на нашу землю, і тому дітям треба бути вдвічі обережнішими, перебуваючи на природі  де можна зіштовхнутися з вибухонебезпечними предметами.

Не меншу зацікавленість діти виявили й до гри «Дорожні знаки», де   мали можливість згадати уже знайомі знаки та вивчити нові. Чимало дітей виявили обізнаність у цьому питанні. На завершення заходу школярі з  задоволенням активно порухалися,  використовуючи м’ячі, повітряні кульки  й ракетки. Не зважаючи на прагнення до перемоги, як завжди перемогла дружба.

Бажаємо всім чудового відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, захоплюючих подорожей! Гарних всім канікул!

Немає коментарів:

Дописати коментар