четвер, 27 червня 2024 р.

Дитячі малюнки « Моє місто, тобою пишаюсь»


 Багато в Україні є красивих міст і сіл, але найрідніша  наша   Полтава. Вона зовсім не схожа на своїх сусідів-мільйонників за швидкістю і ритмом життя, і в ній  життя тече дійсно розмірено і душевно. Полтава – це, коли шлях з будь-якої точки міста до центру займає лічені хвилини. На відміну від  мегаполісів, в Полтаві у вас завжди є вибір: або проїхатись, або пройтися пішки, милуючись   красою рідного міста.


Наше місто, як і інші міста, святкує щороку свій «день народження».  Цього  року з нагоди 850-річчя від дня першої літописної згадки про Полтаву, в бібліотеці-філії №12  організована у   вітринах виставка дитячих малюнків  Дитячої художньої школи ім. С. Пашинського «Красуне Полтаво, ти в серці моєму повік!» (викладач Лідія Орел). 

Дивовижні краєвиди, пейзажні замальовки  зачаровують нас своїми незвичайними яскравими барвами. 


             Барвисті дитячі роботи привернули увагу наших маленьких користувачів, які вирішили теж долучитися до свята, і привітати  рідне місто малюнком на асфальті "Моє місто, тобою пишаюсь». 


Усі дитячі малюнки є неповторними і дитяче бачення навколишнього світу нікого не залишає байдужим.

Запрошуємо до бібліотеки  всіх охочих познайомитись з  дитячими творчими роботами  та поринути у неповторну красу Полтави!

Немає коментарів:

Дописати коментар